Répcelak Ízei

Kóstoló 2018. június 17-én, vasárnap
a Répcelaki Fesztiválon.

Egyesületek, szervezetek, baráti társaságok
jelentkezését várjuk közös főzésre.
Bármilyen, szabadon választott étel készíthető.

RÉSZLETEK




Répcelak ízei
 
Kóstoló 2018. június 17-én, vasárnap a Répcelaki Fesztiválon
Egyesületek, szervezetek, baráti társaságok jelentkezését várjuk közös főzésre.
Bármilyen, szabadon választott étel készíthető.
A csapatok maguk gondoskodnak a főzéshez szükséges anyagokról, amelyhez
20 ezer forint támogatást kapnak. Minimum 50 adag ételt készíteni, amelyből 40 adagot biztosítani kell a fesztivál vendégei számára.

Jelentkezés:
2018. június 1-ig a művházban!

Információ: 95/370-211

Helyszín:
A művelődési ház mögötti terület

Nevezés:
A részvételi szándék leadásakor meg kell nevezni az elkészítendő ételt. A kóstoló adag mennyisége a jelentkezést követően kerül meghatározásra. A támogatásként adott 20 ezer forintot a Répcelaki Művelődési Otthon és Könyvtár (9653 Répcelak, Radó Kálmán tér 2. Adószám: 16867666-1-18) címére, az alapanyagokról kiállított számlákkal lehet átvenni.  
A kóstolójegyeket a művelődési ház értékesíti.
Az ételnek 12.00-ig el kell készülnie.

A csapatoknak kell gondoskodni:
- mindenki maga gondoskodik a főzéshez szükséges alapanyagokról és eszközökről (bogrács, üst, gázpalack)
- az alapanyagok (hús) származását igazoló dokumentumok
- sátor

A rendezők által biztosított anyagok, eszközök csapatonként:
- 2 db sörgarnitúra (2 asztal, 4 pad)
- műanyagtányér, evőeszköz, szalvéta
- hulladékzsák
- vízvételi lehetőség
- adagoló kanál
 
A főzésnél feltétlenül szükséges az alapvető higiéniai szabályok betartása.

JELENTKEZÉSI LAP

A kitöltött jelentkezési lapot személyesen vagy e-mailben kérjük eljuttatni!

 


Képgaléria

  • 24350
  • 24514
  • 24416
  • 24365
  • 24311
  • 24398
  • 24600
  • 24329
  • 24490
  • 24597
  • 24517
  • 24594
  • 24449
  • 24368
  • 24499