Kóstoló 2017. június 18-án, vasárnap
a Répcelaki Fesztiválon.
Egyesületek, szervezetek, baráti társaságok
jelentkezését várjuk közös főzésre.
Bármilyen, szabadon választott étel készíthető.
A csapatok maguk gondoskodnak a főzéshez szükséges anyagokról, amelyhez
20 ezer forint támogatást kapnak. Minimum 50 adag ételt készíteni, amelyből 40 adagot biztosítani kell a fesztivál vendégei számára.
Jelentkezés:
2017. június 2-ig a művházban!
Információ: 95/370-211
Nevezés:
A részvételi szándék leadásakor meg kell nevezni az elkészítendő ételt. A kóstoló adag mennyisége a jelentkezést követően kerül meghatározásra. A támogatásként adott 20 ezer forintot a Répcelaki Művelődési Otthon és Könyvtár
(9653 Répcelak, Radó Kálmán tér 2. Adószám: 16867666-1-18) címére kiállított, az alapanyagokról számlákkal lehet átvenni.
Helyszín:
A művelődési ház mögötti terület
A kóstolójegyeket a művelődési ház értékesíti.
Az ételnek 12.30-ig el kell készülnie.
A csapatok által biztosítandó anyagok, eszközök:
- mindenki maga gondoskodik a főzéshez szükséges alapanyagokról és eszközökről (bogrács, üst, gázpalack) - az alapanyagok (hús) származását igazoló dokumentumok - sátor
A rendezők által biztosított anyagok, eszközök: - 2 db sörgarnitúra (2 asztal, 4 pad) - műanyagtányér, evőeszköz, szalvéta - hulladékzsák - vízvételi lehetőség - adagoló kanál
A főzésnél szükséges az alapvető higiéniai szabályok betartása.